Coaching en ouders


Kindercoach Mariska, ouder coaching, coach voor (hoog) gevoelige kinderen en hun ouders.

Als ouder/verzorger zit je soms met je handen in het haar. Je wilt dat jouw kind gelukkig, blij en vrolijk is en zichzelf kan zijn. Je hebt van alles geprobeerd, maar een positieve verandering is er nog niet. Je kan hier als ouders onzeker van worden..

De situatie thuis raakt het gezin en je voelt dat het tijd is om stappen te gaan zetten. Jullie zijn toe aan positieve veranderingen binnen het gezin. Zonder jouw kind het idee te geven dat hij/zij het probleem is. Je denkt er over na om eerst zelf met iemand te gaan praten, je verhaal te kunnen vertellen. Wat hebben jullie allemaal al geprobeerd? En waar heb je als gezin behoefte aan?
Er kunnen allerlei redenen zijn waarom het niet lekker loopt en deze hebben vaak effect op het gedrag van jouw kind. Gevoelens zijn vaak moeilijk te benoemen en hoe daar gericht mee op te kunnen gaan is niet altijd duidelijk.
Tijdens het coachen van jullie kind geef ik ook tips aan de ouders/verzorgers. Zo kan er een actieve verandering plaatsvinden die ook vanuit de kant van het gezin ondersteunt en gedragen wordt.

Soms is er als ouder ook behoefte aan wat coaching, om bijvoorbeeld inzicht te krijgen in het gedrag van jouw kind en die van de ouder/verzorger zelf. Waar zitten knelpunten en hoe zou je vaste patronen positief kunnen omzetten?

Hiervoor kunnen we een aparte ouder coachingsafspraak maken. Ik luister naar je of jullie persoonlijke verhaal en ik geef je of jullie inzicht in deze situatie en tips voor jullie eigen situatie.

 Coaching afspraak maken

 
 
 
 
E-mailen
Bellen